Nincs termék a kosárban!

Seth Godin: Törzsek - Te is lehetsz vezetõ

Seth Godin: Törzsek - Te is lehetsz vezetõ

Cikkszám : 9789639686861
Kiadó:
HVG Kiadó
Fogyasztói ár3.048 Ft
Ár / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_darab:

Az emberek õsidõk óta törzsekbe tömörültek - vallási, etnikai, politikai, vagy akár a zenei ízlésük szerinti csoportokba, amelyek egy vezetõ és egy eszme köré gyûlve alakultak ki. Az emberi természet már csak ilyen. Mára ráadásul az internet elsöpörte a törzsek kialakulásának földrajzi, anyagi és idõbeli korlátait. A blogok, közösségi hálózatok és portálok segítségével tízmilliók szervezõdhetnek törzsekbe érdeklõdésük szerint, például mert iPhone-imádók vagy elkötelezett szavazói egy pártnak, vagy mert új módon küzdenek a globális felmelegedés ellen.
Na de ki fogja vezetni ezeket a törzseket? Ez még mindig az egyén feladata - olyan emberé, mint te vagy én. Olyan emberé, aki szenvedélyesen érdeklõdik valami iránt.
Ha valaki változtatni szeretne, ma már van ehhez egy remek eszköz. Ráadásul karnyújtásnyira. Ha elszalasztod a lehetõséget, hogy vezetõ legyél, az a veszély fenyeget, hogy örökké a "birkalétrán" kell másznod - azaz olyasvalakivé válsz, aki sose kérdez rá, hogy tényleg jó-e a feltétel nélküli szófogadás!
Aki azt hiszi, hogy a vezetés másoknak való, az gondolja át újra - a vezetõk a legelképesztõbb helyekrõl kerülnek elõ. Álljon erre illusztrációként e könyv minden egyes szereplõje, a maga elgondolkodtatóan egyedi példájával!
Godin könyve éppen ezt célozza: gondolkodj el, van-e neked is egyedi lehetõséged arra, hogy vezesd a munkatársaidat, ügyfeleidet - vagy épp egy egészen újonnan összetoborzott embercsoportot: befektetõket, hívõket, a hobbijuknak élõket - vagy az ilyesfajta könyvek olvasóit … Törzsfõnökké válni ugyan nem könnyû - de aki ezt a könyvet elolvassa, ráébredhet, hogy sokkal könnyebb, mint képzelte.

 

Oldalszám: 220

Kiadási év: 2009

Ajánljuk még:

Please publish modules in offcanvas position.