Nincs termék a kosárban!

Margitics Ferenc: A szülõi mesterség iskolája - Gyermekismeret é

Margitics Ferenc: A szülõi mesterség iskolája - Gyermekismeret é

Cikkszám : 9789632441252
Kiadó:
Scolar Kiadó
Fogyasztói ár2.619 Ft
Ár / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_darab:

Hogy a gyermek milyen emberré válik, nagymértékben attól függ, hogyan nevelik a szülei - ez közismert tény. Mindenki a legjobb szülõ szeretne lenni: megértõ, türelmes és szeretetteljes. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy a mindennapi életben nehéz megõrizni ezt a hozzáállást.
Tudatosan fel kell készülni a szülõi mesterségre. A szülõnek meg kell ismernie gyermekét, hogy hatékonyan tudjon bánni vele, és képessé váljék fejlõdésében segíteni. Ebben nyújt segítséget ez a könyv.
A kötet elsõ része, a Gyermekismeret, az élet kezdeteitõl a serdülõkor végéig mutatja be a gyermek fejlõdését. A második rész, a Neveléspszichológia, megismertet a neveléspszichológiai törvényszerûségekkel, melyek alapján kell foglalkozni a gyermekekkel. A harmadik rész A gyermek nevelése, a gyermekkel való szülõi bánásmódokat ismerteti az egyes életkoroknak megfelelõ bontásban. A szerzõ fõiskolai tanárként a téma elismert szakértõje, nevelési tanácsadó, szülõi csoportok vezetõje, számos tudományos publikációja jelent meg.

 

Oldalszám: 184

Kiadási év: 2009

Ajánljuk még:

Please publish modules in offcanvas position.