Nincs termék a kosárban!

Scott Adams: Hogyan vágjunk fapofát ha a főnök megszólal

Scott Adams: Hogyan vágjunk fapofát ha a főnök megszólal

Cikkszám : PZ9789639725539
Kiadó:
Nyitott Könyvmûhely
Fogyasztói ár2.600 Ft
Ár / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_darab:

Ha „munkavállaló" vagy, előbb vagy utóbb utolér a végzet, amit a feljebbvalóid egyszerűen csak teljesítményértékelésnek hívnak. Fel kell készülnöd a harcra, és én tudok ebben segíteni.
Javaslom, hogy gyáva főnököt válassz, aki kerüli a konfliktusokat. Könnyedén tesztelheted, hogy a főnököd beleillik-e ebbe a kategóriába. Vigyél be a munkahelyedre egy hatalmas, trágyával megrakott zsákot, gyömöszöld bele a fejét, majd varrd a gallérjához, és röhögj rajta, miközben ő trágyazsákos fejjel rohangál fel-alá!
Ha mindezek után is azt hajtogatja, hogy a humor összetartja a csapatot, hogy te is tagja vagy a családnak, akkor biztosra veheted, hogy gyáva alak, és a teljesítményértékelésed rendben lesz. Minden pontban „kivételesnek" fogja tartani a munkádat, nehogy eszedbe jusson bőgni, reklamálni, büszkélkedni, vagy újra zsákba varrni a fejét.

A Dilbert képregények több mint 2000 újságban jelennek meg világszerte. Scott Adams Dilbert-könyvei pedig egymást szorítják ki a világ vezető sikerlistáiról. A Magyarországon újrainduló Dilbert-Könyvek sorozat a főnökök és alkalmazottak világának legszórakoztatóbb képregényeiből szemezget.

 

Oldalszám: 128

Kiadási év: 2008

Ajánljuk még:

Please publish modules in offcanvas position.