Nincs termék a kosárban!

Robert Ferrigno: Ima egy bérgyilkosért

Robert Ferrigno: Ima egy bérgyilkosért

Cikkszám : S9789638773036
Kiadó:
Metropolis Media Group
Fogyasztói ár1.500 Ft
Ár / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_darab:

Ez a 21. századi Amerika egészen más világ, az egykori Egyesült Államok északi része iszlám köztársaság, délen pedig a keresztény fundamentalisták vetették meg lábukat. New York és Washington radioaktív romhalmaz, Phoenix kiürült, Chicagóban pedig külön kis polgárháború dúl. Seattle a muszlim területek új fõvárosa, ahol ugyanúgy tombol a futballõrület és a médialáz, mint régen, de a nõk csadorban járnak, alkohol helyett az emberek Dzsihád- Kólát isznak, a minaretekbõl pedig a müezzinek imára hívó kántálása visszhangzik.
Rakkim Epps, az elit kiképzést kapott bérgyilkos állami megbízásból nyomozni kezd egy eltûnt történésznõ után, akinek leleplezõ bizonyítékok lehetnek a kezében az USA elleni atomtámadások kitervelõi ellen. Azt azonban nem sejti, hogy õutána is kutat valaki, egy egy ördögi megbízó által felbérelt zseniális pszichopata, aki ugyancsak mûvésze a gyilkolásnak, és mindent elkövet annak érdekében, hogy az igazság titokban maradjon.
Robert Ferrigno stílusteremtõ politikai thrillere briliánsan ötvözi a keleti és nyugati civilizációk világát, elolvasásának hatására a napi hírek is új értelmet nyernek az ember szemében.


Oldalszám: 432

Kiadási év: 2007

Ajánljuk még:

Please publish modules in offcanvas position.