7 490 Ft3 600 Ft3 900 Ft4 800 Ft3 900 Ft2 900 Ft

Kereső

Kategóriák

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!


Nemere István: A megszállott - Richter Gedeon élete
Teljes méretű kép megtekintése


Nemere István: A megszállott - Richter Gedeon élete

( Magánkiadás )
Egységár (darab): 2 850 FtHa valaki eddig azt hitte, egy gyógyszervegyész életében nem lehetnek drámai fordulatok most megtudja, mekkorát téved. Annak az embernek az életét ismerheti meg, aki a semmiből létrehozott egy iparágat, aki a saját pénzéből felépített egy gyárat és azt negyven-valahány éven át működtette. Akinek a szerei emberek millióinak életét mentették meg, és aki a magyar gyógyszergyártás jó hírét elterjesztette az összes földrészen.
Ha ugyanaz az ember, aki egy szent naivságával élte végig az életét és meg volt győződve, hogy neki soha semmi baja nem eshet, hiszen ő mindig másokért dolgozott. A világtörténelem és a magyar események sajnos rácáfoltak minderre. Az embert, aki másokért élt, a végén vadként üldözték, hogy aztán egy barbár sortűz áldozataként zuhanjon a jeges Dunába.
A könyv nem csak róla szól. Érdekes körképet kapunk a száz évvel korábbi Magyarországról, a „gründolások korszakáról”, aztán arról, hogy egy magyar kapitalista hogyan épít fel egy üzleti világbirodalmat, amit még két világháború sem volt képes elpusztítani.

 

Oldalszám: 196

Kiadási év: 2012Kérdés felvetése a termékrőltöbb kategória


Helytörténet

Copyright 2019. All Right Reserved | ÁSZF | Adatvédelmi szabályzat