3 900 Ft4 800 Ft2 700 Ft3 900 Ft6 990 Ft3 900 Ft

Kereső

Kategóriák

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!


Sárkány Péter–Tamáska Máté(szerk.): A tanulás helyei: iskolaépítészet
Teljes méretű kép megtekintése


Sárkány Péter–Tamáska Máté(szerk.): A tanulás helyei: iskolaépítészet

( Martin Opitz Kiadó )
Egységár (darab): 1 500 FtA pedagógus és az osztálytársak után az épített környezet az iskolai munka harmadik alappillére. Noha a tanító tér problematikája régóta foglalkoztatja a kutatókat, az elmúlt bő egy évtized minőségi és mennyiségi forradalmat hozott. Építészek, pszichológusok, szociológusok, pedagógusok és a neveléstudomány szakértői közösen kutatják a 21. század iskolájának lehetséges megoldásait.
Napjaink törekvései radikálisan szakítani igyekszenek a folyosók és osztálytermek kaszárnyás, 19. századi örökségével. A reform pedagógiai koncepciók mentén a rideg iskolai térből barátságos tanulási helyek születnek: tanuló utcák, tanulóházak, kuckók, nyitott könyvtárak és agorák.
A paradigmaváltás előzményeiről és lehetőségeiről szól ez a kötet. A magyar, osztrák, német és belga szerzők saját kutatási eredményeiken túl ablakot nyitnak a nemzetközi szakirodalomra, miközben számos, a gyakorlatban is alkalmazható megoldást is bemutatnak.

Oldalszám: 140

Kiadási év: 2017Kérdés felvetése a termékrőltöbb kategória


Film, Színház

Zene

Építészet

Képzőművészet

Copyright 2019. All Right Reserved | ÁSZF | Adatvédelmi szabályzat